Een mannen vakantie organiseren doe je zo!

Een mannen-vakantie organiseren doe je zo!

Een vakantie met je vrienden kan de beste, of de slechtste vakantie van je leven worden. Het is een geweldige manier om je vriendschap te testen en hopelijk met een nog sterkere band terug te komen. Gelukkig hoef je dit niet aan toeval over te laten, want wij hebben 4 manieren verzameld om ervoor te zorgen dat je een fantastische tijd hebt tijdens jouw mannen vakantie! Dus hop, jullie kunnen binnenkort die mancave uit en het vliegtuig in!

Tips voor het organiseren van een mannen vakantie

Spreid de taken

Je wilt de taken verspreiden, maar zorg ervoor dat slechts één persoon de leiding heeft over één ding. Terwijl jij bijvoorbeeld vluchtboekingen regelt, zorg je ervoor dat iemand anders de boekingen van hotels/appartementen regelt, dat iemand anders de leiding heeft over het samenstellen van een reisschema, enz.

Laat iedereen zijn gang gaan

Sommige mensen zijn klaar om de hele nacht te feesten, terwijl anderen de hele dag op het strand willen relaxen. Afgezien van verplichte activiteiten (denk aan een verjaardag diner van iemand uit de groep), laat je iedereen doen wat ze het liefst doen op mannen vakantie. Zolang er niet één persoon alleen achterblijft, laten we de feestvierder gaan feesten, de toerist sightseeing, de strand-geobsedeerde naar het strand gaan… je begrijpt wat ik bedoel. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen de groepsvakantie krijgt die je wilt, maar dat alle anderen ook de individuele vakantie krijgen die ze willen.

Kies voor appartementen

Probeer in appartementen/huizen te verblijven in plaats van hotelkamers te boeken. Het is vrij eenvoudig om plaatsen te vinden die slaapplekken bieden aan 20 personen, dus je hebt geen excuses om er geen te boeken. En het is ook veel goedkoper om op deze manier te boeken! Het is zoveel leuker als iedereen bij elkaar is – dat is tenslotte het doel van een mannen vakantie!

Zorg voor een geldpot

Natuurlijk verdeel je de rekeningen, dat is logisch. Maar het is beter om dit van tevoren te regelen, dan om achteraf tikkies te sturen naar elkaar. Mensen die elkaar geld schuldig zijn, kunnen irritaties krijgen naar elkaar. Dus probeer de dingen niet ingewikkelder te maken dan dat ze al zijn. Maak voor je vertrek en geldpot en kies iemand uit die deze beheert. Zodra de pot leeg is, stort iedereen weer een bedrag bij. Handig!

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.