Must-have items voor de ultieme mancave!

Must-have items voor de ultieme mancave!

Mancaves zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten die je maar kunt verzinnen. Of het nu buiten in de garage is gebouwd, achter een geheime doorgang of in de kelder, de mancave is een ruimte speciaal voor jou en jouw rust. Mancaves geven ons de ruimte om te genieten van voetbal met de jongens, een ontspannen potje pool of om tot rust te komen na een lange werkdag. De voordelen zijn eindeloos, maar voordat je gaat beginnen met het bouwen van je mancave, moet je ervoor zorgen dat je deze noodzakelijke items toevoegt.

Mancave items Bar & Koelkast

Een belangrijk doel van de mancave is dat je niet naar boven moet om een koud drankje uit de koelkast te halen. Om deze ontmoedigende taak te vermijden, moet je een bar en/of koelkast in je mancave hebben. Dit is niet alleen handig voor als je vrienden langskomen, maar ook tijdens die feesten die je van plan bent te organiseren in je nieuwe mancave.

Televisie

Veel mannen met een gezin kiezen voor het creëren van een mancave zodat ze hun eigen kamer kunnen hebben voor het zondagsvoetbal of een van de grote sportevenementen die elk jaar plaatsvinden. Als dit het beste moment is van jouw week, heb je ongetwijfeld een grote tv nodig om het volledige plaatje compleet te maken. En als sporten niet jouw ding is, is het plaatsen van een grote flatscreen-tv ook perfect om films te kijken met vrouw en gezin. Ik realiseer me dat dit je mancave is, maar het af en toe delen met de mensen van wie je houdt, zou niet zo gek moeten zijn.

Pooltafel, dartbord of pokertafel

Behalve de televisie hebben mannen (soms) ook andere vormen van vermaak nodig. Vaker wel dan niet, heeft de typische mancave items als een pooltafel. Om het entertainmentgedeelte verder uit te breiden, moedigen we dartborden en pokertafel ook sterk aan. Beide items zijn niet alleen handig tijdens feestjes of borrels, maar ze zijn ook perfect voor vrienden. Het hebben van een officiële pokertafel, zou een fantastische toevoeging zijn aan elke mancave.

Computer

Heb jij de ambitie om een eigen onderneming te starten? Of mag je vaker gaan thuiswerken van je baas? Dan kan jouw mancave ook de perfecte plek zijn om je af te zonderen en aan het werk te gaan. Geen afleiding door kinderen, geen geluid, alleen maar jij en je werk!

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.